Enostavno in varno čiščenje steklenih površin s sistemom Unger


V Bentu sledimo smernicam razvoja in novostim ter zahtevam po varnejši in cenejši ter okolju prijazni metodi čiščenja sončnih elektrarn in steklenih površin ter fasad.

Klasična metoda za pomivaje stekel so mazalci, brisalci in strgala za stekla z rezili za manjše površine tudi ustrezna mikrofibra krpa. Vse skupaj v kombinaciji s specialnim čistilom za stekla Vitrex, ki vsebuje hitro delujoče sestavine in odstrani nečistoče hkrati pa se suši brez lis.

Za pomivanje stekel na višini profesionalci uporabljamo komplet Visa versa, ki v enem kosu združuje mazalec in brisalec. S teleskopskim držalom mu povišamo višino dela, da lahko s tal pomivamo stekla na višini.Poleg klasičnih preizkušenih metod čiščenja vam predstavljamo sistem za pomivanje z demineralizirano vodo, sistem Hydro Power HiFlo. Sestavljen je iz enote za demineralizacijo vode, lahkih teleskopov za doseganje višin in ustreznih ščetk in šob za čiščenje steklenih površin ali fasad. Sistem Unger ima izredno čistilno moč brez uporabe čistil, površina pa po čiščenju ostane brez madežev in lis.


Lahka karbonska teleskopska palica nam omogoča enostavno čiščenje visokih površin, izberemo primerno ščetko glede na površino. Celoten sistem Unger priključimo na vodovod s trdo vodo. Naprava vodo zmehča in to dozira preko teleskopske palice na ščetko s katero lahko čistimo do 10m visoko.


Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h