Nastavitve piškotkov
slo    cro    rs    ba
telefon 01 589 63 30   pošta prodaja@bent.si    facebook youtube
Kako čistiti
Produkti
list Allergocover

Alergija - Kaj je to?

Pomeni, da se imunski sistem v telesu pretirano odzove na določene substance , ki se imenujejo alergeni .

To je pravzaprav precej neškodljiva snov, ki prevladujejo v našem okolju , kot so cvetni prah, pršice in njihovi iztrebki , živalski prhljaj , plesni ali živila.Večina ne občuti ničesar , ko pridejo v stik z njo . Za alergike ,od tega trpi že 30-40 odstotkov prebivalstva , pa imunski sistem odreagira bujno.

Poleg dedne nagnjenosti, so okoljski in življenjski slog dejavniki , ki vplivajo na tveganje za alergijske bolezni .

Prevleke Allergocover ®so ena od rešitev pri alergijah na pršice, njihove iztrebke, plesni in živalski prhljaj.... S svojo kakovostjo z gostoto delcev TÜV potrjuje visoko zračno in paro prepustnost ležišča , ki je pomembno za mite alergenov in neprepustnosti za pršice. Pečat TÜV potrjuje Allergocover ® in ga v Nemčiji uporabljajo kot najobsežnejši in najbolj pomembni za oceno kakovosti Certifikat TUV , torej šteje najbolj priznan certifikat kakovosti.

To je pomembna prednost za občutljive alergijske bolnike, saj prevleka Allergocover preprečuje stik alergena z alergikom in seveda težave povezane z njim. Prevleke Allergocover so namenjene bolnikom oziroma tudi zdravim ljudem, ki imajo probleme z alergijami na pršice in njihovimi iztrebki, težave z dermatitise, astmatikom oziroma je namenjen vsem tistim, ki bi se radi zaščitili pred omenjenimi alergeni! Primeren je tudi za ljudi, ki se močno potijo.

 

VRSTA PREVLEKE DIMENZIJE CENA € ZA KOS ( BREZ DDV)

PREVLEKA VZGLAVNIK: 60 X 40- 22,50 €

                                         80 x 40- 24,16 €

PREVLEKA ODEJA: 100 X 135- 55,83 €

                                135 X 200- 74,16 €

PREVLEKA JOGI : 70 X 140 X 12- 58,33 €

                              90 X 190 X 16- 74,16 € 

                             140 X 200 X 20- 99,16 €

 

Za vse dodatne informacije in naročila nas kontaktirajte na elektronski naslov prodaja@bent.si ali telefonsko številko 01/589 63 30. 

 

Cene so precej nižje kot v Nemčiji ali pri uradnemu zastopniku v Sloveniji. ALLERGOCOVER je pri vseh resnih revijah za zdravje in pri evropskem komiteju za alergije in astmo (EAACI) priznana kot najboljša klinična zaščita proti pršicam. Lahko si ogledate tudi originalno nemško stran na: http://www.allergocover.de

 
Copyright 2016 | BENT excellent d.o.o. | Powered by I.T. tim d.o.o.