Bent pripomočki za pranje vašega jeklenega konjička

Predstavljamo vam nekaj izjemnih in učinkovitih pripomočkov za preprosto ročno čiščenje avtomobila, tovornjaka, avtobusa… Pripomočki so lahki in vrhunske kvalitete za vsakogar, ki si želi enostavnega in hitrega čiščenja svojega prevoznega sredstva ter vrhunske čistoče.

Ljubitelji jeklenih konjičkov se dobro zavedate, kakšen pomen ima čistoča avtomobila. Ni pomembno le naše dobro počutje v čistem vozilu, temveč tudi vzdrževanje vozila. Z rednim vzdrževanjem čistoče vozila se podaljša tudi »življenjska doba« vozila ter ohranja dodatno vrednost, ki je ključnega pomena pri prodaji vozila ali pa vam bo le to služilo na dolgi rok.

Za podobo vašega podjetja je pomembno čisto vozilo

Pretočne ščetke z mehkimi vlakni in gumijasto obrobo

Pri pranju vozil potrebujemo ustrezna čistila in pripomočke za čiščenje, ki nam olajšajo delo in skrajšajo čas čiščenja. Pri Bentu vam nudimo celo paleto različnih ščetk ter brisal, ki jih odlikuje izredna vzdržljivost, učinkovitost ter uporabnost. Ščetke namestite na pretočna držala, ki so lahko tudi teleskopska in se podaljšajo za večja tovorna vozila. Na držalo priključite cev z vodo, ki teče skozi držalo in ščetko.


Bentovi izdelki za pranje vozila so namenjeni posebej za ta namen. So dovolj nežni in hkrati kakovostni, da odstranijo trdovratno umazanijo. Pri Bentu vam nudimo kvalitetne ščetke, gobe, držala in čistila za ročno pranje vozil.Ščetke so izdelane iz polipropilena; (tj. plastičen material z dobro kemično odpornostjo, visoko mehansko in natezno trdnostjo) obdana pa z najlonskimi filamenti in zaščitnimi gumijastimi robovi, ki preprečujejo kakršno koli poškodbo laka na vozilu. Ščetko za pranje namestite na teleskopski ročaj in z lahkoto očistite še tako težko dostopna območja.Za lažje odstranjevanje trdovratne umazanije s platišč priporočamo ščetko za platišča, ki zaradi mehkih ščetin ne poškoduje platišč.


Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h