NOVOSTIČistoča in higiena vaših bivalnih prostorov

Čistoča in higiena sta dva od pomembnejših dejavnikov našega dobrega počutja, prav tako sta zelo pomembna pri ohranjanju našega zdravja. 

INVENTURNA ODPRODAJA - čistimo zaloge

V Betu že poteka spomladansko čiščenje in za vas smo pripravili super inventurno odprodajo. Visoki popusti in nizke cene čakajo na vas.

Kaj lahko zahtevamo od delodajalca? Ali je bolj pomembno čistiti ali razkuževati?

Danes ima čistoča in razkuževanje površin veliko večji pomen kot prejšnja leta. Pred epidemijo nismo posvečali posebne pozornosti razkuževanju površin in prostorov, sedaj pa je to postala naša stalnica.  Ob nakupu 10L razkužila vam podarimo brezplačni razkužilnik.

Praznični december

Leto 2020, polno novih izzivov, se bliža h koncu, prihaja pa novo leto, novo upanje in novi uspehi. V prihajajočem letu vam bomo še naprej stali ob strani in poskrbeli, da se bo svetil vaš dom in poslovni prostor. Naj vam novo leto prinese veliko zdravja, nove uspehe ter svež zagon. Zahvaljuj

Predstavljamo vam nov katalog razkužil

Bent kot vaš zanesljivi partner proti korona virusu vam predstavlja izbor Covid-19 izdelkov, ki vam lahko pomagajo pri boju s korona virusom.

Elektrostatični razkužilnik

Z elektrostatičnim razkužilnikom lahko velike prostore brez napora ter brisanja učinkovito razkužite že v nekaj minutah in hkrati porabite do 65% manj razkužila kot z običajnimi pršilkami. Pri običajnih postopkih razkuževanja prostorov se uporablja navadno pršilko s katero se na vsako pov

Razkužilniki v večstanovanjskih stavbah

Nudimo razkužilnike za večstanovanjske objekte in za pred dvigala v skladu z novo vladno uredbo. 

Prenos virusov pri sušenju rok

Poleg pravilnega umivanja rok je zelo pomembno tudi, da jih pravilno osušimo, ker se virusi in mikrobi lahko dlje časa zadržujejo na mokrih oziroma vlažnih rokah. Znanstvene raziskave kažejo, da je uporaba papirnatih brisačk veliko bolj higienična od uporabe sušilcev rok.

Uporaba zaščitne maske

Zaščitna maska je namenjena obvladovanju okužb. S pravilno uporabo preprečuje širjenje povzročiteljev bolezni iz nosu, ust in grla. To pomeni, da z uporabo preprečujemo širjenje mikroorganizmov, ki se z govorjenjem, kihanjem in kašljanjem širijo v okolje.

Strojna dezinfekcija talnih površin

Za razkuževanje talnih površin priporočamo uporabo kombiniranih čistilnih strojev. V kombinaciji z razkužilom Ecocid S boste hitro ter učinkovito dezinficirali tudi večje talne površine.

Prikazujem 1 do 10 od 13 (2 strani)