Investirajte v svojo prihodnost: z robotskim čistilnim strojem Bent

Čiščenje je fizično delo, kjer imamo opravka z umazanijo. V poslovnem okolju je najpomembnejša produktivnost primarne dejavnosti, čiščenje je sekundarno in se ji mora prilagoditi. Zato se čisti ponoči, izven obratovalnih ur ali med menjavami. Hkrati pa je čiščenje izjemno pomembno, v umazanem okolju naše dejavnosti ne morejo potekati, hkrati pa kupec ne želi dobiti nečistoč v izdelku, na izdelku ali na embalaži izdelka. Kako lahko zagotovimo čistočo, čiste izdelke in hkrati čiščenje ne da bi motili delovni proces?Z robotskim strojem za čiščenje ECOBOT:Včasih smo čistili ročno. Da smo vsak dan očistili 5.000m2 dnevno smo potrebovali 300ur čiščenja in 30 ur vzdrževanja opreme za čiščenje mesečno, skupaj 330ur mesečno. Zadnjih 40 let čistimo s kombiniranim strojem, ki tla s čistilom poriba in hkrati vodo za seboj tudi posesa. Da vsak dan očistimo 5.000m2 z volanskim strojem potrebujemo 130delovnih ur mesečno in 15ur vzdrževanja stroja, skupaj 145ur mesečno.


Danes vam pomagamo z robotskim strojem, ki dnevno samodejno očisti 10.000m2, potrebno je le vzdrževanja stroja, skupaj 2 uri mesečno.


Ecobot Scrubber 75 je novost v čistilni panogi

Predstavljamo vam Ecobot 75 - napredni robotski čistilni stroj, ki je oblikovan za učinkovito in temeljito čiščenje talnih površin. Ecobot Scrubber 75 je opremljen s sistemi za temeljito čiščenje:

-površino pomede
-površino poriba s krtačo in čistilom
-umazano vodo za seboj posesa


Z naprednim navigacijskim sistemom deluje povsem samodejno in se izogne oviram in je primeren za čiščenje:

- Logistične centre
- Nakupovalne centre
- Proizvodnje
- Čistilne servise
- BolnišniceMinimalna potreba po človeškem posredovanju za delovanje stroja

Avtonomnost čistilnega stroja predstavlja samostojno čiščenje brez potrebe po neprestanem nadzoru. Robotski čistilni stroj se s programiranim urnikom samodejno vklopi, očisti površino in se vrne v polnilno postajo. Polnilna postaja omogoča robotu polnjenje baterije, praznjenje rezervoarja umazane vode in polnjenje rezervoarja čiste vode. Ecobot Scrubber lahko brez človeške asistence nemoteno deluje tudi do 7 dni. Z mobilno aplikacijo lahko na daljavo nadzirate njegovo delovanje ter mu zadajate nove naloge.Povečajte svojo produktivnost

Z močnim pritiskom krtače in učinkovitostjo čiščenja do 10.000 m² na dan je Ecobot 75 idealna izbira za čiščenje velikih površin. Čistilna glava Ecobota je vrtljiva 270° in omogoča izogibanje oviram in temeljito čiščenje.
Če namesto vas čisti Ecobot skrbite za ekologijo, ker ima robot vgrajem sistem reciklaže vode, s čemer zmanjšate porabo vode in čistila.


Po našem izboru je Ecobot najbolj zanesljivi robot na tržišču, z najnaprednejšo senzoriko in programsko logiko, sestavljen iz 3D LiDAR, 2D laserja in 3D kamer.
Minimalna potreba po človeškem posredovanju za delovanje stroja, avtonomna delovna postaja omogoča, da stroj brez intervencije človeka:


-Polnjenje baterije
-Praznjenje rezervoarja umazane vode
-Polnjenje rezervoarja čiste vodeGlavne prednosti:

Izredna učinkovitost: Vključuje čiščenje, pometanje prahu in delcev ter možnost razmaščevanja. Učinkovitost čiščenja do 3.000 m2/h.

270° rotacijska čistilna glava: Dostop in čiščenje tudi 90° kotov, ki so bili s klasičnimi sistemi vedno izziv.
5-stopenjski filtracijski sistem: Zmanjšanje poraba voda za približno 80 % (zato naziv ECOBOT).
Čiščenje oljnih madežev: Zna označiti oljne madeže na zemljevidu in opraviti temeljito čiščenje le teh.
Napredna sistema razsvetljave in opozarjanja: Signalna utripajoča luč, projekcijske varnostne modre luči spredaj in zadaj ter možnost komunikacije svojega položaja z ostalimi avtonomnimi stroji v okolici.
Najbolj zanesljivi senzorski komplet na trgu: Vodilni senzorski komplet na trgu sestavljen iz 3D LiDAR, 2D laserja in 3D kamer.


Minimalna potreba po človeškem posredovanju za delovanje stroja, avtonomna delovna postaja omogoča avtonomno:

-Polnjenje baterije
-Praznjenje rezervoarja umazane vode
-Polnjenje rezervoarja čiste vodePred 40 leti smo čistilcem svetovali en kombiniran stroj namesto dveh ločenih strojev, saj so kombinirani stroji postali ekonomsko upravičeni. Kombinirani stroji so se začeli takoj po drugi svetovni vojni. Pred 20 leti so postali akumulatorji cenovno dostopni, da ni bilo več potrebno pretikati napajalnega kabla ampak smo lahko nemoteno delali s strojem. Prvi akumulatorski stroji na trgu od leta 1966. Mi smo prvega prodali leta 1979.


V zadnjih 10 letih vam nudimo čistilne stroje z akumulatorji brez vzdrževanja in z litijevimi akumulatorji, ki omogočajo neprekinjeno čiščenje med polnjenjem. Naše rešitve so se izkazale za izjemno zanesljive in učinkovite ter smo pridobili zaupanje številnih strank. Danes vam svetujemo robotizacijo čiščenja talnih površin. Prvega industrijskega čistilnega robota je naredil Cleanfix leta 2009, prve predstavitve robota je imel Bent v Švici leta 2017 in v Sloveniji leta 2019, toda takrat tehnologija še ni bila zrela. Danes je tehnologija pripravljena, investicija je ekonomsko upravičena in sedaj je odvisno od nas ali bomo stopili v korak s časom ali bomo počakali da nas drugi prehitijo?

Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h