Vaš zanesljivi partner v boju s korona virusom


Pred širjenjem novega korona virusa se lahko zaščitimo s preprostimi ukrepi, med katere sodijo skrb za higieno rok in prostorov, vzdrževanje ustrezne razdalje (najmanj 1,5 metra) in nošenje zaščitne maske. Po prvem valu širjenja okužbe smo te ukrepe kar malo opustili, a jih je pametno ponovno obuditi, saj je virus še kako prisoten med nami.


Tveganje za okužbo je večje tam, kjer se srečuje večje število ljudi in je ukrepe tudi težje vzdrževati. To še posebej velja za delovno okolje, kjer je treba splošna priporočila NIJZ ustrezno prilagoditi organizaciji dela in delovnim procesom ter spodbujati zaposlene, da se ukrepov dosledno držijo.


Ročna dezinfekcija

PRI RAZKUŽILU ZA ROKE JE POMEMBNO DA VSEBUJE:


80% alkohola in je učinkovito v boju proti virusom z ovojnico. Bentol Hand vsebuje tudi vodikov peroksid in glicerin, ki vlaži in ščiti vaše roke.


Izdelana so iz sestavin po seznamu 95. člena uredbe 528/2012/EU. To je seznam podjetij, ki so predložile dokumente ali dovoljenja za dostop do predložene dokumentacije za aktivne snovi. Učinkovitost izdelka kažejo uspešno opravljeni testi delovanja na mikroorganizme po evropskih EN standardih.


Površinska dezinfekcija

PRI RAZKUŽILU ZA POVRŠINE JE POMEMBNO DA VSEBUJE:


70% alkohola in je učinkovit v boju proti virusom z ovojnico.


Bendesol je izdelan iz sestavin po seznamu 95. člena uredbe 528/2012/EU. To je seznam podjetij, ki so predložile dokumente ali dovoljenja za dostop do predložene dokumentacije za aktivne snovi.

Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h