BioTech: Aktivni toaletni papir, ki se bori proti bakterijam in čisti cevi v vaših straniščih

Živimo v času, ko je skrb za higieno ključna za naše zdravje in dobro počutje. V tej luči je Papernet ustvaril revolucionarno rešitev za vsakodnevno higieno – toaletni papir BioTech. Vključuje tehnologijo »Biologically Active Tissue Paper« (BATP), ki omogoča naravni boj proti patogenim bakterijam, ki so lahko prisotne v našem okolju.

Toaletni papir

Toaletni papir BioTech predstavlja inovativno linijo izdelkov, ki ne le, da nudijo higieno temveč tudi aktivno prispevajo k izboljšanju kakovosti življenja. S svojo sposobnostjo naravnega čiščenja notranjih vodovodnih sistemov, kanalizacije in odpadnih vod BioTech postavlja nova merila v higieni in okoljski osveščenosti.

Naravno prisotne 'koristne bakterije' so vključene v proces izdelave papirja. Ob stiku z vodo se te bakterije 'zbudijo' in sprostijo encime, ki začnejo proces biološkega razgradnje organske snovi, kar zagotavlja 100-odstotno naravno čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna. S tem postopkom se tudi število nevarnih bakterijskih sevov kot so legionela, salmonela, MRSA in Escherichia Coli znatno zmanjša, kar dodatno povečuje raven higiene.


Ena izmed glavnih prednosti toaletnega papirja BioTech je njegova edinstvena tehnologija BATP, ki jo uporablja samo ta linija higienskih izdelkov. Z vključitvijo petih vrst naravnih bakterij omogoča razgradnjo sladkorjev, škroba, maščob, rastlinskih vlaken in celo celuloze kar pomeni, da se papir sam razgradi. Encimi, ki jih vsebujejo začnejo proces 'prehranskega antagonizma', ki se konča z razgradnjo v CO₂ in H₂O brez škodljivih vplivov na okolje.


Dermatološko testiran ter varen za uporabo

Poleg izjemne higiene BioTech opravlja tudi dermatološke teste, ki zagotavljajo, da ne draži kože ali najbolj občutljivih delov telesa. Znanstveno je dokazano, da na urbani ravni izdelki BioTech pomembno prispevajo k izboljšanju čistoče in sanitarne ureditve celotnega sistema odpadnih voda. Uporaba toaletnega papirja BioTech tako ni le dejanje vsakodnevne higiene ampak tudi dejanje varovanja okolja.


Vzdrževanje higiene je ključno za naše zdravje vendar toaletni papir BioTech pomeni še več. Njegova sposobnost čiščenja zmanjšuje tveganje za zamašitve cevi, kar prinaša prihranke pri vzdrževanju in uporabi kemikalij. BioTech torej ne le zagotavlja higieno, ampak tudi varuje okolje in prinaša prihranke. Toaletni papir BioTech predstavlja presežek v higieni, združuje inovativno tehnologijo z varovanjem okolja ter zagotavlja najvišjo raven čistoče in varnosti.


V podjetju Bent Excellent ponujamo široko paleto izdelkov, ki pripomorejo k izboljšanju higiene ter so okolju prijazne rešitve. V naboru izdelkov lahko najdete papirnate brisače namenjene za vsako priložnost med drugim tudi takšne, ki so primerne za stik s hrano, toaletni papir z večjimi listi za javne prostore, industrijski papir na roli, ki se uporabljajo v različnih industrijskih okoljih za hitro in učinkovito čiščenje ter vpijanje tekočin. Širok nabor izdelkov zajema tudi linijo ekološko prijaznih papirnatih izdelkov, ki so izdelani iz recikliranega materiala in se ponašajo z manjšim vplivom na okolje.

Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h