Dostava

Način dostave

Pri naročilu preko spletne trgovine vam lahko uredimo dostavo do vrat ali prevzem paketa na sedežu podjetja. Cena dostave do vrat za Slovenijo znaša 5,90 EUR (plus DDV). V primeru, da je vaše naročilo višje od 50 EUR, je cena dostave brezplačna. Vaš paket potrebuje od 2-4 delovne dni, da ga dostavna služba dostavi na vaš naslov. V primeru, da ste paket naročili med vikendom ali praznikom, vam ga bomo poslali prvi naslednji delovni dan.


1. Dostava do vrat

Vaše naročilo vam bo dostavljeno na naslov, ki ste ga navedli v košarici nakupa. V primeru dostave do vrat imate naslednje možnosti plačila:

Plačilo po predračunu

Na podlagi izdanega predračuna plačate naročeni izdelek. Po prejemu kupnine na transakcijski račun podjetja prejmete svoje naročilo na navedeni naslov za dostavo. V primeru, da se v času dostave paketa ne nahajate na izbranem naslovu, vam dostavna služba ponudi možnost, da pusti paket na predhodno dogovorjenem mestu.


Plačilo po povzetju

Nudimo vam tudi možnost plačila po povzetju. Ko vam dostavna služba dostavi paket, plačate vrednost paketa dostavni službi, v nasprotnem primeru paketa ne morete prevzeti. V primeru, da vas dostavna služba ne more priklicati, vam bodo pustili obvestilo.
 

2. Prevzem na podjetju

Izdelke, ki ste jih naročili preko spletne trgovine lahko prevzamete na sedežu podjetja Bent excellent d.o.o. na naslovu Dragomelj 82, 1230 Domžale in se s tem izognete stroškom dostave. Pri naročilu pod izbiro načina dostave označite 'Prevzem na podjetju'. V primeru prevzema na podjetju imate naslednje možnosti plačila:

Plačilo po predračunu

Na podlagi izdanega predračuna plačate naročeni izdelek. Po prejemu kupnine na transakcijski račun podjetja lahko po predhodnem dogovoru prevzamete svoje naročilo na sedežu podjetja.

Plačilo po povzetju

Nudimo vam tudi možnost plačila po povzetju. Paket lahko prevzamete na sedežu podjetja in poravnate znesek nakupa v gotovini.

Čas dostave in obveščanje o dostavi

Vaš paket potrebuje od 2-4 delovnih dni, da ga dostavna služba dostavi na vaš naslov. V primeru, da ste paket naročili med vikendom, vam ga bomo poslali prvi naslednji delovni dan. Za izdelke, dobavljive po naročilu, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o predvidenem dobavnem roku. V primeru, da vas v času dostave paketa ni na navedenem naslovu, se boste z dostavno službo dogovorili za nov naslov prevzema. V primeru, da se v trenutku dostave niste oglasili na svoj telefon, vam bo dostavna služba pustila obvestilo ter naslednji delovni dan ponovno poizkusila dostaviti paket.

V primeru, da vaš paket ni bil prevzet v treh poizkusih dostave, bo paket vrnjen na sedež podjetja. V primeru kakršnih koli težav z dostavo, nas vedno lahko kontaktirate preko telefona +386 1 589 63 30 ali elektronske pošte prodaja@bent.si.


Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h