Najem strojev

V vseh Evropskih državah je opazen trend, da se kupci raje odločajo za najem opreme kot pa za nakup. V nekaterih razvitih državah zahodne Evrope in v Združenih državah Amerike je za najem opreme bistveno več zanimanja kot za nakup.

 


Komu je namenjen?

Najem opreme je namenjen tako profesionalcem, katerim čistilna oprema služi za osnovno dejavnost, kot tudi vsakemu podjetju ali posamezniku, da reši trenutni oziroma kratkotrajni problem.


Zakaj?

Profesionalnim podjetjem, ki se ukvarjajo s čiščenjem in vzdrževanjem objektov ta oprema služi kot osnovno sredstvo, bistveno za njihovo delo. Nakup opreme, je dostikrat nujen, saj je brez nje delo bistveno dražje, in dostikrat ni opravljeno v pogodbenem roku. Nakup bi bil prevelik enkratni zalogaj za podjetje, bančni leasing pa je občutno predrag. Podjetja se zato odločajo za operativni najem, kjer, novo opremo odplačujejo v mesečnih obrokih in na koncu najema lahko stroj poceni odkupijo. In, kar je najlepše pri tem je to, da najemnik nima dodatnih stroškov in mu ni potrebno skrbeti za stroj, saj so v najemnini zajeti že vsi stroški servisiranja in popravil. All inclusive! Najemnik plača vodo, elektriko oziroma gorivo, in - veselo na delo. Pri novi opremi, je določen minimalni rok najema, pri rabljeni, pa se stroje lahko najame tudi samo za nekaj dni. Najemnina gre v celoti v strošek podjetja, seveda.

Posameznikom in ostalim kupcem, ki jim čiščenje ni osnovna dejavnost, pa najem omogoči, da sami opravijo enkratno delo, za katero bi sicer morali plačati bistveno več. Delo je tako opravljeno takrat, kot vam to najbolj ustreza, ter na način kot ste si ga sami zamislili. In še nekaj: če stroj ni ravno pravšnji, ga lahko takoj vrnete in najamete drugačen ali večji stroj. Naj navedemo samo nekaj najpogostejših primerov: Trgovska podjetja se odločajo za pometanje in pranje pokritih parkirišč, drugi za kemijsko čiščenje notranjosti svojih vozil, nekateri operejo večje površine tekstilnih podov v pisarnah, drugi spet posesajo prostore po gradnji, adaptaciji in podobno. Skratka, brez vsakega poslovnega tveganja, lahko stroj po opravljenem delu vrnejo, pri rednih čiščenjih pa ga obdržijo poljubno dolgo. Za daljše obdobje najema je tudi tu lahko stroj nov, vedno pa se je mogoče odločiti in ga kupiti.


Seznam strojev, ki jih lahko najamete:


Povezani artikli

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h