UNGER Stingray: Inovativno čiščenje notranjih oken za sijajno čistočo

Enovitost, učinkovitost in ekonomičnost so ključni elementi pri čiščenju notranjih stekel. Tradicionalna orodja in metode za čiščenje oken pogosto povzročajo težave, kot so prestavljanje pohištva in električne opreme ter težaven dostop do visokih in težko dosegljivih oken. Vendar pa obstaja rešitev, ki zadovoljuje vse te potrebe - UNGER Stingray.

ciscenje-steklenih-povrsin-stingray-sanitarje

UNGER Stingray je pripravljen za takojšnjo uporabo in predstavlja inovativno rešitev za čiščenje notranjih oken. S svojo napredno tehnologijo "Nanesi in očisti" omogoča enostavno in učinkovito čiščenje. Edinstvena trikotna oblika TriPad omogoča hkratno čiščenje oken in okvirjev, kar prihrani čas. Krpa za čiščenje je za 15 % večja od tradicionalnih, kar zmanjšuje potrebo po pogostem menjavanju. Poleg tega zaprta šoba za razprševanje preprečuje kapljanje, sledi in dodatno delo, povezano z mokrimi okenskimi policami.


Popolna varnost

Poleg izjemne učinkovitosti pa Stingray zagotavlja tudi varnost pri čiščenju notranjih oken. Ni več potrebe po plezanju po lestvah ali premikanju težkega pohištva. Zaprt sistem razprševanja preprečuje inhalacijo čistilne tekočine in zmanjšuje nevarnosti zdrsa. Trikotna oblika krpe za čiščenje omogoča popoln nadzor in udoben oprijem, medtem ko je težišče Stingraya prilagojeno čiščeni površini, kar zmanjšuje obremenitev hrbta. Sistem pršenja se sproži s pritiskom na tipko, ki se nahaja na držalu Stingraya kar še dodatno poenostavi delo in olajša delo operaterju.

ciscenje-steklenih-povrsin-stingray-na-visini

Stingray je sinonim za ekonomičnost

Poleg enovitosti in varnosti pa Stingray prinaša tudi pomembne ekonomske prednosti. Sistem omogoča natančno doziranje čistilne tekočine in zmanjšuje odpadke. Vrečke s čistilom za steklo so pripravljene za takojšnjo uporabo in ena vrečka zadostuje za čiščenje do 150 m2 površine. Mikrofibre krpice premium kakovosti so trajajoče in zagotavljajo profesionalne rezultate.

ciscenje-steklenih-povrsin-stingray-mikrofibra


Vrhunski rezultati čiščenja steklenih površin brez primerjave

Stingray prinaša tudi vrhunske rezultate čiščenja. Edinstvena formula čistila za steklo odstranjuje prah, prstne odtise in druge lahke umazanije, vključno s trajnimi markerji. Zaščita 3M ScotchgardTM pa omogoča, da je steklo lažje čistiti čez čas. Oblikovanje Stingraya je intuitivno in zahteva minimalno usposabljanje. Preprosto pritisnite gumb za vklop pršilnega sistema na ročni enoti ali na »Easy-Click« držalu in začnite čiščenje.

UNGRO Stingray je primeren za čiščenje notranjih stekel in ogledal, dvigal, izložbenih omar, vrat hladilnikov iz stekla in drugih površin, ki jih je mogoče očistiti. S Stingrayem je dosežen optimalen rezultat čiščenja, prihranek časa, varnost in ekonomičnost. Za dosego te enovitosti pri čiščenju notranjih stekel je Stingray prava izbira. Preprost za uporabo, varen in učinkovit - Stingray je orodje, ki ga potrebujete za dosego profesionalnih rezultatov pri čiščenju notranjih oken.


Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h