Izberite prave akumulatorje za viličarje in zagotovite nemoteno delovanje

Ko govorimo o delovnih akumulatorjih za viličarje in delovne stroje, imajo vzdrževalci in serviserji ključno vlogo pri zagotavljanju nemotenega delovanja in dolge življenjske dobe akumulatorjev. Pri podjetju Bent se zavedamo pomena izbire pravih akumulatorjev oziroma baterij, ki so znani tudi kot trakcijski ali ciklični akumulatorji. V naši ponudbi izstopajo svinčeni kislinski, svinčeni gel in litijevi akumulatorji, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo optimalno zmogljivost, vzdržljivost ter dolgotrajno delovanje. Katere vrste akumulatorjev prinašajo katere prednosti viličarjem in njihovim vzdrževalcem?


Viličar z novim akomulatorem med delom

Svinčeni kislinski trakcijski akumulatorji

Svinčeni kislinski trakcijski akumulatorji so ena izmed najbolj priljubljenih izbir za viličarje. Njihova zmogljivost in dolga življenjska doba ju postavljata v ospredje med konkurenčnimi izdelki. Svinčeni kislinski akumulatorji so na voljo v kovinski banji (blok akumulator) ter omogočajo centralno nalivanje destilirane vode. To zagotavlja enostavno vzdrževanje akumulatorjev in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. V vzdrževalni ekipi viličarjev se zavedajo, da imajo ti akumulatorji najboljše razmerje glede kapacitete in cene, hkrati pa je pravilno vzdrževanje ključno za zanesljivo delovanje ter zagotavljanje dolge življenjske dobe akumulatorja.Svinčeni gel akumulatorji

Za objekte, kjer ni na voljo posebnega prostora za polnjenje baterij ali kjer je prezračevanje omejeno, so svinčeni gel akumulatorji odlična izbira. Ti akumulatorji so zasnovani tako, da ne zahtevajo dolivanja destilirane vode, kar olajšuje vzdrževanje. Kljub nekoliko manjši zmogljivosti v primerjavi s kislinskimi akumulatorji, svinčeni gel akumulatorji zagotavljajo zanesljivo delovanje v vseh pogojih. Serviserji viličarjev cenijo te akumulatorje zaradi njihove enostavnosti vzdrževanja.


Litijevi akumulatorji

Litijevi akumulatorji so prava revolucija na področju delovnih strojev. Njihova visoka zmogljivost, lahkost in hitrost polnjenja jih postavljajo v ospredje. Med vsemi vrstami akumulatorjev imajo litijevi akumulatorji najdaljši rok trajanja. Kljub višji ceni, so odlična izbira za manjše delovne stroje, saj zagotavljajo optimalno delovanje ob minimalnih zahtevah za vzdrževanje. Njihova manjša velikost in lahkost predstavljata dodatno prednost pri večini čistilnih in delovnih strojev, pri viličarjih pa je bolje izpolniti potrebo po težjih akumulatorjih za protiutež bremenu.


Trakcijski-blok-akomulator-za-delovni-stroj

V podjetju Bent vam ponujamo široko izbiro delovnih akumulatorjev za viličarje, med katerimi izstopajo svinčeni kislinski in svinčeni gel akumulatorji. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za svetovanje pri izbiri najprimernejšega akumulatorja za vaše viličarje, glede na vaše potrebe in delovne pogoje. Zagotovite nemoteno delovanje vaših viličarjev ter podaljšajte življenjsko dobo akumulatorjev s pravo izbiro - izberite kakovostne akumulatorje od podjetja Bent.


Za več informacij in povpraševanja obiščite našo spletno stran na naslovu www.bent.si ali se obrnite na našo ekipo strokovnjakov preko kontaktnih podatkov na spletni strani.

Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h