• CITYMASTER-2200-komplet_HAK1-CM-6D-KPL_2

CITYMASTER 2200 OSNOVNO VOZILO

  • Razpoložljivost:
  • Ni na zalogi


CITYMASTER 2200 OSNOVNO VOZILO

Hako Citymaster 2200 je nova dimenzija močnega brezkompromisnega kompaktnega pometalnega stroja za mestno uporabo, večje proizvodne površine ipd. En cestni pometalni stroj za veliko različnih namenov uporabe.
  • Novi Citymaster 2200 zasnovan tako, da uporabniku omogoča kar največji prihranek, varnost in udobje na področju čiščenja urbanih površin. Vsi sestavni deli stroja so narejeni tako, da omogočajo izredno dolgo življenjsko dobo vozila. Pometalni stroj je lahko opremljen s tremi ali dvema ščetkama, prostornina zabojnika pa verjetno edina v tem razredu sprejme 2000 litrov odpadkov ali odpadne vode.
- Prihranek na času: Vozilo ima največjo hitrost 62 km/h, s katero lahko celo pelje po avtocestah. Ta hitrost znatno zniža izgubo časa, ki je potreben, da stroj prevozi razdaljo do kraja pometanja.
- Tri v enem: pometanje, ribanje cestišča in zimska služba: kot dodatna vrednost stroja je tudi njegova prilagodljivost, saj lahko s hitrim menjalnim sistemom priključkov stroj hitro spremenimo v stoj za pranje podlage ali pa za vozilo za opravljanje zimske službe. Pozimi vozilo lahko pluži in posipa.
- Multifunkcijski prikazovalnik: barvni prikazovalnik z analognim prikazovanjemobratov motorja, nivojem goriva in AdBlue nivojem. Digitalni prikaz temperature hladilne tekočine, temperature hidravličnega olja, delovne ure stroja in hidravlike, celotna prevožena razdalja, dnevno prevožena razdalja in čas. V delovnem načinu delovanja prikazuje vse parametre pometanja in nastavitve. Navigacija po menijih s pomočjo vrtljivega gumba za nastavitve prikaza pomembnih funkcij. Naslonjalo za roke za sproščeno upravljanje ščetk z joystickom.
- Podvozje in krmilni sistem: Ogrodje iz varjenega jekla, fiksno. Pogon na togi osi, krmiljenje preko vzdolžne preme, vijačno vzmetenje s hidravličnimi blažilci in dodatnimi gumijastimi omejevalci. Krmiljenje na prednjo os s pomočjo hidravlike. Možnost obračanja na 4 kolesa v delovnem načinu. Zagozde za kolesa.
- Zavore: Hidravlično zaviranje preko dveh hidravličnih krogov s servo zavoro. Moč zaviranja se avtomatsko porazdeli glede na težo na oseh. Zavore so ojačane s štirikanalnim sistemom ABS. Mehanska ročna zavora na zadnji osi.
- Pometalna enota: Agregat za pometanje in odsesavanje je nameščen v prednjem delu stroja in z odlično preglednostjo iz kabine. Dve okrogli ščetki premera 750 mm s hidravličnim pogonom, narejeni iz kombinacije ščetin jeklo/sintetični material. Spredaj in ob strani zaščita pred trčenjem. Za vsako stransko ščetko posebej lahko neodvisno nastavite število obratov od 0 – 120 obr/min, pritisk ščetke, odmik ščetke na stran, dviganje in spuščanje ščetke. Dodatna prednja tretja ščetka premera 900 mm z možnostjo nastavljanja obratov 0 – 120 obr/min. Lahko se uporablja kot ščetka za povečanje delovne širine, na različnih nivojih višine. Spredaj in ob strani zaščita pred trčenjem.
- Ustje sesalne cevi: Čvrsto grajeno, nameščeno na manjši kolesi, izdelano iz nerjavečega jekla z loputo za pobiranje večjih smeti, katerega upravljamo hidravlično iz kabine. Širina ustja 800 mm. Ustje lahko dvignete iz kabine.na voljo so različni materiali sesalne gume.
- Sesalna cev: premera 200 mm, brez večjih kotov, aerodinamično oblikovana.
- Sesalna turbina: Radialna, z več krili, z visoko zmogljivostjo, hidravlični pogon, nastavljiva, z 0 – 3000 obr/min vgrajena v zbirno posodo. V ECO načinu avtomatsko omejevanje hitrosti. Nastavljanje hitrosti vrtenja je zvezno, s potenciometrom.
- Posoda za smeti: zgornje odpiranje omogoča maksimalno polnjenje posode za smeti narejeno iz kvalitetnega nerjavečega jekla V2A (pometanje agresivnih materialov na zahtevo). Nominalnaprostornina 2,20 m3 (DIN EN 15429: 1.895 litrov / 1.710 lit). Ob praznjenju hidravličen nagib do 40° višina dviga približno 150 cm. Vodilo za umazanijo pri praznjenju posode. Ročna črpalka za nagib/ praznjenje posode za smeti v primeru odpovedi hidravlike. Pokrov posode za smeti ima zaščitno plast pred obrabo in poškodbami, odpiralni kot približno 40°.
- Sistem za vodo: Posoda za čisto vodo z električno črpalko. Pršilke za vodo na ščetkah in v sesalnem kanalu. Količino vode se nastavlja iz kabine. Rezervoar za čisto vodo narejen iz nerjavečega jekla V2A kapacitete 340 litrov s pokazateljem polnosti v kabini.Reciklažni sistem s 200 litri dodatne vode s posodo v zabojniku za smeti. Posode lahko obrnete in očistite. Reciklirana voda se uporablja za sesalno cev in s tem podaljšuje avtonomijo stroja. Reciklirana voda se vklopi avtomatsko glede na delovanje turbine. Sistem za hiter izpust umazane vode.
- Elektrika: 12 V akumulator 100 Ah, trifazni alternator 14 V 105 A. Osvetlitev po Evropskih regulativah. Ločeni žarometi z dolgimi in zastrtimi snopi, prednji zgornji reflektor, ustreznost rotirajoče luči, delovni reflektorji, zadnje meglenke, zložljiva rotirajoča luč, luč v kabini, osvetljen zaslon v kabini, priklop za prikolice 13 pinski.
Opcijsko: Nosilec za dodatne zgornje sprednje reflektorje in indikator za zimsko službo.
- Roke/priklopi: Sprednji dvižni hitro-spojni trikotnik z 2 hidravličnima cilindroma in nevtralno pozicijo, kategorija 1N. Sila dviga 950daN.

TEHNIČNI PODATKI:

Dolžina s ščetkami ( 2 ščetki):4950mm
Dolžina s ščetkami ( 3 ščetke):5260mm
Širina fiksnih delov (brez ogledal):1320mm
Višina (standard gume):2054mm
Višina (posebne gume):2090mm
Medosna razdalja:2190mm
Širina med kolesi:1075mm
Max. širina pometanja:
2 ščetki:2500mm
3 ščetke:2600mm
Zavojni radij zunanji:6580mm
Zavojni radij notranji:1100mm
Notranji radij pometanja:2080mm
Pnevmatike:
Standard:215/70 R15C na platišču 6J15 ET50
Opcijsko:225/75 R16, 265/70 R15C na platišču 7J15ET 55
Masa:
Masa praznega stroja (po zahtevah v cestnem prometu) - odvisno od opreme lahko masa varira:3540/3650kg
Standardna max. skupna teža:6000kg
Dovoljena obremenitev prve osi:3200kg
Dovoljena obremenitev zadnje osi:3200kg

EAN koda: 3831048451625
Merska enota: KPL

Izpolnite obrazec. Dokumente boste prejeli na vaš elektronski naslov.

Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Oznake:CITYMASTER, 2200, OSNOVNO, VOZILO, Stroji, za, čiščenje

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h