• Čistilno sredstvo Ecofloor Fresh za čiščenje vseh vodoodpornih talnih oblog kot so PVC, linolej, Colovinyl, PU, naravni in umetni kamen, guma in epoksidna smola

ECOFLOOR FRESH 1/10 lit

  • Razpoložljivost:
  • Na zalogi
  • 44.63€

  • Brez DDV: 36.59€
- +

ECOFLOOR FRESH 1/10 lit

Osvežilno dišeč in negovalni koncentrat. Čistilno sredstvo je posebej razvito glede na nove zahteve pri vzdrževalnem čiščenju talnih oblog. Sredstvo ima čistilni in negovalni učinek. Primerno za čiščenje talnih oblog v športnih objektih ker je čiščena površina varena pred zdrsom. Izpolnjuje zahteve standarda DIN 18 032, del 7,5: »Varnost pred zdrsom«. Namenjeno je za čiščenje vseh vodoopornih talnih oblog; premazanih oziroma zlasti nepremazanih.
2. PODROČJA UPORABE
Sredstvo je zelo primerno za čiščenje vseh vodoodpornih talnih oblog kot so PVC, linolej, Colovinyl, PU, naravni in umetni kamen, guma, epoksidna smola ipd. Ecoflor fresh se lahko uporablja vsestransko – kot izdaten proizvod za čiščenje po postopku mokrega brisanje – za temeljno odstranjevanje madežev – za čiščenje z avtomatskimi čistilnimi stroji ipd.
3. NAVODILA ZA ČIŠČENJE
Čiščenje po postopku mokrega brisanja: 40-80 ml čistila na 8 litrov vode. Pripravljeno raztopino nanesemo na površino s pomočjo mop brisala, pustimo da nekaj časa deluje na nečistočo, odstranimo ostanke čiščenja in pustimo da se posuši. S poliranjem postane zaščitni film visoko svetleč in varen za hojo.
Odstranjevanje madežev (cleanern): sredstvo uporabljamo v nerazredčenem stanju.
Odstranjevanje madežev s sprejanje: Proizvod nanesemo s pomočjo pršilke in obdelamo madež s polirnim filcem. Očiščene površine čez kratek čas spoliramo.
Odstranjevanje nečistoč s sprejanjem: Večje površine porazdelimo v pasove širine 2-2,5 m, nato jih poškropimo s čistilom Ecoflor in obdelamo z odgovarjajočim abrazivnim filcem namontiranega na enoploščnem stroju. Na kraju površino spoliramo.
Čiščenje površin s čistilnim strojem:40-80 ml čistila na 8 litrov vode

EAN koda: 3831048301333
Merska enota: KOS
Mere: 300/230/200
Teža (neto): 10.5 kg
Teža (bruto): 10.01 kg

Izpolnite obrazec. Dokumente boste prejeli na vaš elektronski naslov.

Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Oznake:ECOFLOOR, FRESH, 1/10, lit, Čistila, in, sredstva, PRAMOL, CHEMIE

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h