• Mobilna-enota-HydroPower-set

MOB. ENOTA HydroPower Ultra S -Advanced Kit Carbon 6 m KPL

  • Razpoložljivost:
  • Na zalogi


MOB. ENOTA HydroPower Ultra S -Advanced Kit Carbon 6 m KPL

Mobilna enota HydroPower Ultra postavlja nove standarde na podočju čiščenja steklenih površin s tehnologije deionizirane vode. Ponuja učinkovito čistilno rešitev, ki olajša delo vsem profesionalnim čistilcem. HydroPower Ultra enota vodo, ki potuje skozi mobilno enoto ter filter iz rezina zmeščajo in jo deionalizirajo. Zmeščana in filrirana voda potuje skozi pretočni teleskop preko ščetke na čistilno stekleno površino. Zahvaljujoč FloWater tehnologiji 2.0, ki zagotavlja učinkovit pretok vode skozi enoto je nasičenost rezina v vodi enakomerna, čiščenje pa takozelo učinkovito in bez puščanja sledi vode na stekleni površini. Integrirani digiralni merilec a vrhu enote na digitalnem števcu prikazuje trdoto vode, k prihaja iz enote. Sistem zakepanja KeyLock odpravlja tveganje, da bi se enota sama odprla. Kovinska moška spojka omogoča priključek na standardno vrtno cev.
- Dimenzija enote: 30 x 31 cm
- Višina: 35cm
- Število filtrov rezina: 1 (6lit)
Komplet vsebuje: HydroPower Ultra - začetni paket s karbonskim teleskopom višine 6m: dosežite najboljše možne rezultate čiščenja s sistemom čiste vode. Ungerjev sistem čiščenja steklenih površin s čisto vodo je novo poglavje v panogi komercialnega čiščenja. Set pripomočkov za čiščenje steklenih površin vsebuje osnovno opremo za vsakogar, ki si želi olajšati in pospešiti čiščene steklenih površin. Odličen pripomoček za profesionalne čistilce, ki si želijo revolucije v svoji panogi.
Set vsebuje:
Filter: DIUH1 HydroPower® Ultra Filter S
Teleskop: CC60T nLITE® CarbonComposite 6,00 m
Adapter: NGS15 nLITE® Angle adapter kit S, 15 cm
Ščetka:NFF28 nLITE® Power Brush, spliced, 28 cm
Cev: DLS25 DuroFlex hose, 25 m

Merska enota: KPL
Teža (neto): 14.53 kg
Teža (bruto): 14.53 kg

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Oznake:MOB., ENOTA, HydroPower, Ultra, S, -, Advanced, Kit, Carbon, 6, m, KPL, Stroji, za, čiščenje, UNGER, GERMANY, GMBH

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h