Enostavno in varno čiščenje steklenih površin

V Bentu sledimo smernicam razvoja in vam ponujamo novost poleg klasičnih preizkušenih brisalcev za stekla za gospodinjstva in profesionalce in sicer sistem za pomivanje z demineralizirano vodo.

Klasična metoda za pomivaje stekel so mazalci, brisalci in strgala za stekla z rezili, za manjše površine tudi ustrezna mikrofibra krpa, vse v kombinaciji s specialnim čistilom za stekla Vitrex, ki vsebuje hitro delujoče sestavine, ki odstranijo nečistoče in se suši brez lis.


Za pomivanje stekle na višini profesionalci uporabljamo komplet Visa versa ki v enem kosu združuje mazalec in brisalec, ki mu s teleskopskim držalo povišamo višino dela, da lahko s tal pomivamo stekla na višini.

Novost je način čiščenja na višini z demineralizirano vodo s sistemom Hydro Power HiFlo. Ta ima izredno čistilno moč brez uporabe čistil, steklo pa po čiščenju ostane brez madežev in lis. Lahki karbonski teleskopi nam omogočajo enostavno čiščenje visokih površin, izberemo si samo še primerno ščetko. Napravo enostavno priključimo na cev s trdo vodovodno vodo. Naprava vodo zmehča in to dozira preko teleskopov na ščetke, s katerimi lahko čistite do 10m visoko.

Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h