Več kot samo papir

Povsem običajno je, da v sanitarijah vsakodnevno uporabljamo papir. Brez toaletnega papirja si ne predstavljamo dneva, papir za brisanje rok pa tudi zasledimo na vedno več mestih. Nove tehnologije se pojavljajo tudi v industriji sanitarnega papirja in v podjetju Bent Excellent vam z veseljem ponujamo naslednji dve.

 

Bio tech tehnologija predstavlja prednost tako pri toaletnem papirju kot pri papirnatih brisačah. Pet naravnih mikroorganizmov v papirju se aktivira ob stiku z vodo, začnejo proizvajati encime in se hranijo z organskimi oblogami v ceveh in jih tako čistijo. Tam kjer mehansko in kemično ne moremo očistiti cevi, vam Bio tech tehnologija ohranja čistočo in odpravlja neželene vonjave. Papir je dermatološko testiran in povsem varen.

 

                                                                                            

                                                                                           Klik za izdelke z Bio tech tehnologijo

 

Dissolve tech je tehnologija razkrajanja papirja. Papirnate brisače običajno niso razgradljive v vodi, zato lahko predstavljajo velik problem, če jih uporabniki odvržejo v WC školjko. Tam mašijo cevi in povzročajo nezadovoljstvo ter stroške. S tehnologijo Dissolve tech pa teh problemov ni. Papir se po stiku z vodo razkroji v treh minutah, obenem pa suh omogoča isti nivo vpojnosti in trdnosti kot običajna brisača.

 

                                                                                            

                                                                                           Klik za izdelke z Dissolve tech tehnologijo

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h