• UNG19168

STINGRAY ročni, z baterijami, brez podloge in tekočine

  • Razpoložljivost:
  • Na zalogi
  • 204.82€

  • Brez DDV: 167.89€
- +

STINGRAY ročni, z baterijami, brez podloge in tekočine

UNGER Stingray: Inovativno čiščenje notranjih oken za sijajno čistočo
Pri čiščenju notranjih oken se soočamo z izzivi učinkovitosti in varnosti. Tradicionalna orodja in metode pogosto zahtevajo zamudno prestavljanje pohištva in električne opreme ter dostopanje do visoko ali nenavadno postavljenih oken. To vodi v časovno potratne težave in povečuje tveganja pri uporabi lestev in dostopni opremi. UNGER Stingray je inovativna rešitev, ki rešuje te težave, in je pripravljena za takojšnjo uporabo pri čiščenju notranjih oken.
Povečana učinkovitost dela:
Stingray uporablja novo tehnologijo "Nanesi in očisti", ki omogoča izvedbo čiščenja v enem koraku. S TriPad obliko je mogoče hkrati čistiti okna in okvirje. Blazinica Stingray je za 15% večja* od tradicionalnih blazinic, kar omogoča prihranek časa pri menjavi blazinice. Zaprt razpršilni šobo preprečuje prekomerno razprševanje, kapljanje, sledi in ponovno delo, povezano z mokrimi okenskimi policami.
Popolna varnost:
Pri uporabi Stingraya ni potrebe po plezanju po lestvah ali premikanju težkega pohištva. Zaprt razpršilni šobo preprečuje vdihavanje čistilne tekočine in zmanjšuje nevarnosti zdrsa. Trikotna oblika palice zagotavlja izboljšan oprijem za popoln nadzor. Stingray ima porazdelitev teže, ki je usmerjena proti očiščeni površini, kar omogoča enostavno uporabo in zmanjšuje obremenitev hrbta. Baterijsko napajana škropilnica dodatno zmanjšuje utrujenost operaterja.
Prihranki pri stroških:
Stingray omogoča natančno odmerjanje in uporabo čistilnega sistema neposredno na površino, kar zmanjšuje odpadke. Pripravljene vrečke, ki so enostavno zamenljive, so že napolnjene z 3M Scotchgard™ profesionalnim čistilom za steklo. Ena vrečka zadostuje za čiščenje do 150 m2 površine. Mikrovlaknene blazinice premium kakovosti so trajajoče, kar dodatno zmanjšuje stroške.
S Stingrayem dosežete profesionalne rezultate čiščenja. Edinstvena formula čistila za steklo temeljito očisti steklo in ogledala, odstranjuje prah, prstne odtise in celo trajne markerje. Zaščita 3M Scotchgard™ olajša čiščenje stekla sčasoma. Stingray ima intuitivno zasnovo, ki zahteva minimalno usposabljanje, z gumbom za vklop škropljenja na ročni enoti in vsaki Easy-Click-Pole, kar omogoča enostavno uporabo.
Zahvaljujoč zaprtemu škropljenju in preciznemu sistemu škropljenja, Stingray omogoča natančno nanašanje tekočine na površine, preprečuje prekomerno škropljenje in zmanjšuje odpadke. S prilagodljivo palico in mikrovlaknenimi blazinicami dosežete dostop do težko dostopnih območij ter učinkovito odstranjujete umazanijo.
UNGER Stingray je popolna rešitev za čiščenje notranjih oken. S svojo inovativno zasnovo omogoča učinkovito in varno čiščenje, prihranke pri stroških ter profesionalne rezultate. Zanesljiv, preprost za uporabo in izjemno učinkovit - Stingray vam prinaša sijajno čistočo za notranja okna.

EAN koda: 3831048471609
Merska enota: KOS
Teža (neto): 1 kg
Teža (bruto): 1 kg

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Oznake:STINGRAY, ročni, z, baterijami, brez, podloge, in, tekočine, Oprema, za, čiščenje, in, vozički, za, čistilke, UNGER, GMBH

Povezani artikli

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h