• HAK99715010

SCRUBMASTER B5 ORB 430

  • Razpoložljivost:
  • Ni na zalogi


SCRUBMASTER B5 ORB 430

Kombinirani čistilni stroj Scrubmaster B5
HAKO SCRUBMASTER B5 - inovativni kombinirani čistilni stroj, ki je idealen za čiščenje prostorov z manjšimi kvadraturami. Scrubmaster B5 izstopa po svoji sposobnosti izjemno učinkovitega čiščenja tudi v najzahtevnejših kotih. Združuje vrhunsko tehnologijo in preprosto uporabo ter prinaša vrsto prednosti za vaše potrebe čiščenja.

UČINKOVITO ČIŠČENJE V MANJŠIH PROSTORIH: Scrubmaster B5 je oblikovan posebej za čiščenje manjših kvadratur, kar ga dela popolnega spremljevalca za vaše pisarne, trgovine, ali druge omejene prostore. Ne glede na to, kako utesnjeni so prostori, bo ta čistilni stroj dosegel vsak kotiček.

VRHUNSKA ČISTILNA MOČ: inovativni Hako-Delta-Cleaning-System s svojim orbitalnim pogonom pomeni, da lahko določite delovno hitrost po svojih potrebah. To vam omogoča, da se natančno približate omejenim območjem in kotom, kjer so se prej nabirale umazanije. Rezultat je odlično čisto okolje.

OKRETNOST IN UPORABNIKU PRIJAZNOST: Scrubmaster B5 odlikuje izjemna okretnost in fleksibilnost. Z vrtljivim upravljalnim ročajem in vzmetenjem je delo brez napora in brez obremenitev za vaš hrbet. Prav tako je izjemno enostaven za uporabo, zato ga lahko hitro obvladate, kar je še posebej koristno v okoljih s pogosto menjajočimi se operaterji.

VZDRŽLJIVOST IN NIZKA PORABA: Stroj je zasnovan za nizko porabo vode in energije ter minimalno obrabo delovnih orodij. To pomeni, da ne samo zmanjšujete svoje stroške, temveč tudi prispevate k varovanju okolja.

VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE STROJA: Vse komponente, ki prihajajo v stik s čistilno tekočino, so enostavno zamenljive in čistljive. Na področjih, ki je zahtevan višji nivo čistoče lahko izbirate tudi našo antibakterijsko funkcijo Hako-AntiBac®.

TEHNIČNE LASTNOSTI:

Delovna širina:43cm
Rezrvoar čiste vode/rezervoar umazane vode:5/5lit
Napetost:24V
Čas delovanja baterije:60min
Dimenzije (DxŠxV):60 x 56 x 116,5cm
Teža praznega stroja:21kg

Merska enota: KOS
Teža (neto): 19 kg
Teža (bruto): 19 kg

Izpolnite obrazec. Dokumente boste prejeli na vaš elektronski naslov.

Strinjam se s pogoji poslovanja.
Želim prejemati novice.
Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostno preverjanje (Google reCAPTCHA)

Oznake:SCRUBMASTER, B5, ORB, 430, Stroji, za, čiščenje, HAKO

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h