Preprečite prenašanje virusa preko površin


Ročni ali nahrbtni elektrostatični razkužilnik


Z elektrostatičnim razkužilnikom lahko velike prostore brez napora ter brisanja učinkovito razkužite že v nekaj minutah in hkrati porabite do 65% manj razkužila kot z običajnimi pršilkami.


Pri običajnih postopkih razkuževanja prostorov se uporablja navadno pršilko s katero se na vsako površino nanese razkužilo, ki se ga nato obriše s primerno krpo. Tak postopek razkuževanja nam vzame veliko časa in truda ter s tem zelo redko dosežemo vse površine v prostoru.


Klasični razkužilnik

Potovanje delcev pri pršenju oziroma razkuževanju površin z običajnim razpršilnikom.

Victory - elektrostatični razpršilnik

Potovanje delcev pri pršenju oziroma razkuževanju površin z elektrostatičnim Victory razpršilnikom.

Tehnične lastnosti:Nov način razkuževanja, ki je revolucionaren, varen, odporen in učinkovit


Elektrostatika je postopek dodajanja električnega naboja tekočini. Ko razpršite raztopino, ki ima elektrostatični naboj, bo raztopina iz vseh strani zajela celotno površino in z enakomerno prevleko razkužila brez kapljanja, s čimer hitro in učinkovito razkužimo katerokoli površino. Naš profesionalni brezžični elektrostatični razkužilnik omogoča uporabnikom 4 ure razkuževanja brez težav, brez iskanja električnih priključkov ter ukvarjanja z nerodnimi in v mokrem okolju in potencialno nevarnimi kabli.


Delovanje elektrostatičnega razkužilnika


Elektrostatična dezinfekcija vključuje pršenje elektrostatično nabite meglice na površine in predmete. Za razkuževanje lahko uporabite dezinfekcijsko sredstvo na osnovi peroksida*; razkužilnik Victory jo nato kombinira z zrakom in razprši z elektrodo znotraj razpršilca. Nato se meglica, ki vsebuje pozitivno nabite delce zlahka prilepi na površine in predmete. Ker so delci, ki jih vsebuje pozitivno nabiti se držijo in prekrijejo katero koli ciljno površino. Ta metoda močno poenostavi postopek razkuževanja kakršnih koli predmetov nepravilne oblike ali težko dostopnih predelov. Med čiščenjem morate samo usmerjati in pršiti; napolnjena megla enakomerno pokriva vse površine, tudi če je razpršena samo na eni strani.

* Dezinfekcijsko sredstvo ki ga ponujamo je na osnovi peroksida, ki nima vonja in ga po zamegljevanju površin ni potrebno/zaželeno brisati saj potrebuje do 15 minut kontaktnega časa, da dezinficira površino. Klasična dezinfekcijska sredstva, ki so na osnovi etanola, niso primerna za uporabo saj vsebujejo vsaj oz. več kot 70% etanola, ki je razpršen na 30 mikronov v kombinaciji z zrakom in dejavniki iz okolja potencialno eksploziven aerosol!Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h