Scrubmaster B5: Vrhunsko čiščenje z novo tehnologijo čiščenja

Svežina v segmentu čiščenja: Scrubmaster B5 predstavlja revolucijo v strojnem čiščenju površin, ki ste jih doslej lahko čistili samo ročno saj je zaradi nedostopnosti niste mogli doseči.


Z veseljem vam sporočamo, da smo za vas v prodajni program dodali nov model kombiniranega stroja Hako Scrubmaster B5, ki izredno učinkovito čisti sodobne talne obloge, katere je s tradicionalnim ročnim pomivanjem skoraj nemogoče kvalitetno očistiti. Pri tem imamo v mislih proti zdrsne talne obloge, ki so zelo grobe, sodobne vinilne imitacije lesa, ki niso gladke, mikro porozen granitogres in podobno. Pri takšnih talnih oblogah ni težko umazanijo raztopiti, veliko težje pa jo je pobrati iz por. Največja težava pri klasičnem pomivanju takšnih tal je, da se umazanija iz zgornjih delov samo zabije v pore talne površine.


Da vam olajšamo čiščenje takšnih talnih oblog, smo v Bentu za vas pripravili vrsto novosti, ki so učinkovite tudi na takšnih površinah.
Tako danes učinkovito odstranite umazanijo iz por s pomočjo posebej za to razvitega čistila Premium nr.4 v kombinaciji s krpo za talne površine igel mop. Čiščenje si lahko še dodatno olajšate, če čistilno raztopino Premiuma nr.4 napršite na tla s kvalitetno pršilko Alta in nato tla obrišete s suho krpo Igel mop. Čistilno raztopino lahko tudi nalijete v držalo brisala za tla Drop in jo potem sproti pršite po tleh kar iz držala za brisanje.
Pri generalnem čiščenju bolj umazanih površin so zelo učinkovite melamin gobe na ročnem držalu ali na stroju. Zadnja novost, ki vam bo lahko zelo olajšala čiščenje, pa je kombinirani čistilni stroj Scrubmaster B5.Nove razsežnosti in možnosti, ki jih ponuja Scrubmaster B5 so: izjemna mobilnost, odlična okretnost in minimalni telesni napor operaterja. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu Hako-Delta-Cleaning z orbitalnim pogonom lahko operater kadarkoli določi delovno hitrost in natančno pristopi k ozkim območjem in kotičkom. Ploska čistilna glava je oblikovana tako, da omogoča čiščenje blizu sten, globoko v kotih in pod pohištvom ter konstrukcijami z razmikom pod samo 120 mm.


Prednosti čiščenja s čistilnim strojem Scrubmaster B5

Izjemna okretnost: Scrubmaster B5 se ponaša z izjemno okretnostjo, kar omogoča enostavno čiščenje tudi v težko dostopnih prostorih.

Enostavno manevriranje: Zahvaljujoč naprednemu sistemu orbitalnega pogona je čiščenje okoli ovir in v ozkih kotičkih zdaj lažje kot kadarkoli prej.

Ergonomska zasnova: Scrubmaster B5 je bil nagrajen s prestižno AGR kakovostno oznako za izjemno ergonomijo, kar zagotavlja udobno in varno delo brez utrujenosti.

Varčno z vodo in električno energijo: Scrubmaster B5 ORB varčuje z vodo in električno energijo, kar zmanjšuje stroške delovanja in skrb za okolje.

Tišji način delovanja: omogoča uporabo stroja v občutljivih okoljih, kjer je hrup lahko problem.Čistoča v vsakem vogalu: trikotna ploščata čistilna glava nov orbitalni pogon omogočajo čiščenje blizu sten.


Ne pozna ovir: zaradi vrtljivega upravljalnega ročaja lahko doseže tudi težko dostopna območja.


Enostaven za uporabo: upravljalni ročaj se lahko enostavno premika naprej, nazaj in vstran, kar omogoča integrirana vzmet za razbremenitev kar doprinese veliko prožnost med čiščenjem in optimalno podporo uporabniku.


Praktično: rezervoar za raztopino in rezervoar za odvod imata ročaj za prenašanje, ki operaterju omogoča enostavno praznjenje in polnjenje.


Produkti

Tel: 01/589 63 30
Delovni čas: ponedeljek-petek 7.00 -18.00h